Menu
Gildia Pióra na Patronite

5 Październik

Powiedziałeś mi dziś ,że mnie nie kochasz.
Tak prosto i szybko.

Nie zatrzymałam się,szłam dalej
by w zaciszu własnej sypialni się połamać.

Przeczytałam ,' nie pisz więcej' ,
napisałam.

Wycierając , żal z policzków
prosiłam o szansę !

Ile razy muszę umrzeć , byś mnie pokochał ?

Ogladając , nasze fotografie
krzyczę w głos

6158 wyświetleń
55 tekstów
0 obserwujących
  • Arjata

    6 October 2014, 19:13

    Nie warto umierać! Wstań na nogi, będziesz dużo bardziej silniejsza i wkrótce przekonasz się, że jak ktoś kocha naprawdę to na zawsze :)

  • Cailleach

    5 October 2014, 23:25

    Dziekuję RozaR'ku za miłe słowo
    Tak teraz potrzebne !
    Pytań sama mam wiele...

  • RozaR

    5 October 2014, 20:57

    A pluń na łajdaka.
    Znajdziesz innego chłopaka.
    A nie tamtego
    Niebieskiego ptaka.
    A co by było gdyby
    Znacznie później
    Mu się odmieniło ?

  • Cailleach

    5 October 2014, 17:33

    Nie wiem czy w tej chwili potrafie.
    Ale dziekuje za miłe slowo :)

  • krysta

    5 October 2014, 17:31

    smutny wiersz.

    uśmiech ślę :)