Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie przestałem

Powiedziałaś zaufaj, zaufałem.
Powiedziałaś pokochaj, pokochałem.
Powiedziałaś czekaj, czekałem.
Powiedziałaś milcz, milczałem.

Lecz Tobie to nie wystarczyło - zdradziłaś,
i tylko powiedziałaś,
abym przestał Cię kochać.
Lecz ja nie przestałem,
Choć bym chciał
to nie potrafię.

1220 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!