Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez znaczenia

Potrafisz odczytać każdy język.
Potrafisz rozwiązać każde równanie.
Potrafisz wyrecytować listę składników powietrza.

A czy potrafisz odczytać barwę serca człowieka?
Czy potrafisz wyrecytować marzenia, które ma człowiek?
Czy potrafisz rozwiązać niewidoczną linę wokół szyi człowieka?

Czy ktoś potrafi rozwiązać takie zadanie?
Nieważne, ile czasu upłynie,
My beztrosko upijamy się hipnozą.
Arogancją siły, której tyle posiadamy.

Kto zabarwił jego serce na czarno?
Kto wyrzucił jego marzenia w błoto?
Dlaczego ciężar w jego piersiach mówi, że chce zniknąć?
Nieważne, ile czasu upłynie, dla ludzi to i tak bez znaczenia.

4542 wyświetlenia
50 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!