Menu
Gildia Pióra na Patronite

Naucz mnie...

Poświęć mi jedną chwilkę ze swojego życia
I naucz mnie co znaczy kochać

Naucz mnie tej czułości
Którą dostrzegam w Twoich oczach patrzących na mnie
Kiedy z płynnego złota zamieniają się w czekoladę

Naucz mnie tej namiętności
Którą czuje zawsze gdy dotykasz mego ciała
I błądzisz po nim dłońmi jak gdybyś tworzył mapę mojej rozkoszy

Naucz mnie tej radości
Którą widzę zawsze gdy tylko się spotykamy
I możesz poczuć moje ciało

Naucz mnie tej szczerości
Jaką obdarzasz mnie każdego dnia
Kiedy mówisz ile dla Ciebie znaczę

Nie ucz mnie być szczęśliwą
I cieszyć się każdym dniem
Bo tego uczę się sama
Spędzając czas
Razem z Tobą

2401 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!