Menu
Gildia Pióra na Patronite

sto osiemdziesiąt nie białych stopni

Postanowiłem , że otworzę
silne ramiona rozłożę
Dla kogoś miejsce stworzę
jestectwem otoczę

Plany złupiły zdrady
czyjegoś umysłu roszady
Złości napady
przysporzyły obojga samozagłady

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!