Menu
Gildia Pióra na Patronite

poruszenie serca
wśród kolorowych świateł
dotyk ust
dzikiej namiętności

emocjonalny spacer
po mnie
do podniecenia

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!