Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po prostu idź ze mną
Trzymaj mnie za rękę
Prowadź
Nie puszczaj, boję się!
Życie błagam nie odchodź!
Nie uciekaj, nie oddalaj się nie opuszczaj mnie..
Błagam..

Zostałam sama

6074 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!