Menu
Gildia Pióra na Patronite

cicha noc

popatrz w górę
na gwiazdę jaśniejszą od innych
daj się poprowadzić
tam gdzie serca ukojenie
daleko od zepsutego świata
gdzie nawet nędzarz jest bogaczem

wsłuchaj się w szum wiatru
usłysz delikatne dźwięki harfy
pieśni o cichej nocy
niosącej nadzieję światu
że to wszystko ma jakiś sens

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • motylek96

    23 December 2010, 14:44

    magiczne,wyciszone strofy które sobie kradnę

  • Papillondenuit

    23 December 2010, 13:18

    Subtelnie i pięknie...

    Pozdrawiam:)

  • giulietka

    23 December 2010, 10:33

    Bez sztucznego blichtru i krzyku o istocie cichej nocy... Mistrzostwo!
    Kradnę i pzodrawiam:)

  • 23 December 2010, 08:16

    czarowne, trochę świąteczne, bajeczne , ale nie przesłodzone . :)