Menu
Gildia Pióra na Patronite

zmiana

popatrz
kolory tęczy na niebie
i motyl
wbijający się do lotu

posłuchaj
szum drzew
przygrywa ptakom
w ich śpiewie

pytasz
czy świat się zmienił

nie
to miłość
zmieniła ciebie

159 529 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • AnnMaria

    23 March 2011, 22:27

    Piękne.
    Chyba nie zasnę...

  • Sol 8

    23 March 2011, 15:50

    Zgadzam się , to prawda :):) Pozdrawiam :):)

  • Seneka 18

    23 March 2011, 08:55

    Genialny utwór...
    Tak to prawda...miłość potrafi zmienić wszystko...