Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

po okolicznych łąkach pozwolę Ci podążać za swym cieniem
potykać się o wystające kłamstwa i wyrządzone zło

ogrzewać się wśród ciepłych promieni milczenia

pozwolę Ci patrzeć na zieleń sukienki
wzrokiem dotykać ciemnych włosów

marzeniami zaróżowionych warg

dotrzemy do wyspy ostatniej
gdzie przywołane diabły odtańczą taniec śmierci

1407 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!