Menu
Gildia Pióra na Patronite

.

Ponoć wszystko przemija
A jednak ludzie dalej się rodzą,
A jednak rzeka ciągle płynie,
deszcz pada, nie pada- i znów pada.
Ponoć wszystko kiedyś się kończy
Człowiek umiera, film dobiega ostatniej sekundy.
Piękne sny też się kończą, wraz z przebudzeniem
- czyli jakby początkiem ?

5729 wyświetleń
55 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!