Menu
Gildia Pióra na Patronite

"PONIEDZIAŁEK"

"Poniedziałek"

Jak co tydzień w poniedziałek
Wstajesz rano od niechcenia
Już w sobotę to wiedziałeś
Że ten dzionek wszystko zmienia

Pora znowu iść do pracy
Włączasz swój telefon znów
Na ulicy tłum - maniacy
W swoich autach- szkoda słów

Wszędzie korki , wszędzie tłumy
Zaganianych ludzi gdzieś
Pojmie tylko kto rozumny
Z poniedziałku moją pieśń. .

16 694 wyświetlenia
111 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!