Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jesienny szafot

pomruki rozstań docierają
do mych zamkniętych uszu
wiecznych i chwilowych rozterek
krzyk
zabłysnął na horyzoncie

co życie zaczęło, śmierć kończy
co lato ożywiło, jesień zbiera

letnie miłości kruszeją
a Ty i ja - zimowi
stykamy się opuszkami
mocniej niż Oni sercem

7837 wyświetleń
74 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!