Menu
Gildia Pióra na Patronite

pomiędzy

pomiędzy jawą a snem
gdzie toczy walkę
prawda z kłamstwem
szukam w migotliwym świetle kaganka
twej twarzy prawdziwej
bez makijażu dnia

pomiędzy jawą a snem
widzę pustkę
zgasł kaganek

za oknem szleje burza
może to ona

a może ...

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • zugimihau

    13 February 2012, 23:27

    a może ...
    trzeba spróbować i już;]