Menu
Gildia Pióra na Patronite

Ściana

Pomaluj ścianę na fioletowo,
pomaluj ją całą,
przyłóż rękę - zabierz rękę.
Spójrz na rękę, spójrz na ścianę,
tak wygląda odbieranie.

3482 wyświetlenia
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!