Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pomaluj mój świat

Pomaluj mój świat
kolorowym marzeniem
kroplą tęsknoty
skradzioną z magicznego snu.

Pozostaw raz jeszcze
w tym szarym dniu
smugę nadziei
w szmaragdowym tchu.

Lecz kiedy znów otworzysz
mego serca bramę
twe oczy ujrzą obraz
kobiety zakochanej .....

4296 wyświetleń
41 tekstów
1 obserwujący
  • Malusia_035

    5 May 2015, 12:00

    Prześliczny

    Pozdrawiam :))

  • 3 May 2015, 23:49

    Pięknie piszesz :)

    Pozdrawiam:)

  • krysta

    3 May 2015, 23:11

    magicznie.
    pozdrawiam :)

  • Cailleach

    3 May 2015, 22:39

    wzruszajacy wiersz !