Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szary.

Półwenę mam
pisać chcę, ale nie wiem jak

Półwenę do cholery jasnej
to jak pół miłości...

- Nic to.

http://www.youtube.com/watch?v=MISK-DCbNKk

81 779 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • 19 February 2013, 19:08

    To takie znajome ... :D

  • słoneczniki

    19 February 2013, 13:27

    To ja wpisuję siebie w między wersy tych słów ;)

  • MyArczi

    19 February 2013, 13:25

    czasem wychodzi nam to na gorsze niż braki... takie przepołowienie

  • I.Anna

    19 February 2013, 12:28

    fajne i uśmiech wywołany..."Półwenę do cholery jasnej
    to jak pół miłości..."
    Pozdrowienia

  • miramija

    19 February 2013, 12:06

    Całkiem fajnie wyszła ta "półwena" :)