Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawstydzenie

po latach
zrastają się słowa
zwykłe przyzwyczajenie

dziś wiem,
że z pustego
malował się tamten błękit
kolejne uszczuplone pamiętanie
w kreacji tęskniących oczu

dziś już
nagość zakładam świadomie

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Akte

    4 August 2011, 20:25

    dziękuję :)

  • 3 August 2011, 23:02

    Urzekasz...

    A to:
    "dziś wiem,
    że z pustego
    malował się tamten błękit"
    genialne jest!

  • Akte

    3 August 2011, 22:38

    dziękuję za chwilę u mnie
    i pozdrawiam WAS serdecznie :)

  • 3 August 2011, 22:36

    ..piękne to.. Zawstydzenie..

    ..pozdrawiam ciepło :))