Menu
Gildia Pióra na Patronite

kochaj

Póki tu jestem
Wyciągnij rękę
Pozbieraj mnie
Jak roztrzaskaną
Porcelanę przedwojenną

Niedokończona myśl
Półsłówka rzucone
W eter
Wrzask trujący
Pozlepiana dusza

Pół na pół
Definicja skłamana
Brak powietrza
I ty
Drzazga na niebie

Na niby
Ostatni raz
Tak zwyczajnie
Kochaj mnie
Na zawsze

9247 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
  • 29 March 2017, 22:51

    Ładne.
    Pozdrawiam. :))