Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twoje róże

Pokaż mi róże, tą najdroższą
Najdroższą sercu Twemu
Coś jak „Mały Książę”
Chcę pokochać Twoje róże
A różami Twymi, oczy pełne głębokiej tajemnicy
Chciałbym zobaczyć swe odbicie w źrenicy
Właśnie przez oczy Twe dostać się do wnętrza
Przemknąć oczodołem przez umysł aż do serca

Pokaż mi róże, tą najdroższą
Najdroższą sercu Twemu…..
Oczy, co mówią wszystko milcząc
A najpiękniej milczą mówią wszystko
Róże, dwie róże, podlewane smutkiem
Błyszczą na słońcu, na słońcu radości
Lśnią jak brylant w sekundzie namiętności

Pokaż mi róże, tą najdroższą
Najdroższą sercu Twemu…..

https://www.youtube.com/watch?v=_qCY5PsVNec

66 758 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    14 June 2015, 19:16

    Miło mi Miko. Miłego popołudnia.