Menu
Gildia Pióra na Patronite

*

Pojawiłaś się i zapomnieć nie dajesz o sobie,

Próbuję przygasić ogień co mnie rozpala,

I choć wiem, że ktoś inny jest w Twojej głowie,

To dalej będę płonął, tylko, że z dala.

3708 wyświetleń
48 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!