Menu
Gildia Pióra na Patronite

pod stopami gałązki
zmierzchu
od gwiazd głośno
od oczu niebiesko
skrzypce nocy wysokie
jak żal

od muzyki cicho
niespiesznie
sad wieczorny po kolana
we śnie
przecież miał cię porwać
unieść w dal

coraz wolniej oddycha
niebo
gwiezdnym żarem
miłość
dlaczego

-zaśniesz

5668 wyświetleń
82 teksty
10 obserwujących
  • Nika789

    31 October 2010, 11:49

    urokliwy bardzo. i taki wyszeptany, lekki. lubię ! +++