Menu
Gildia Pióra na Patronite

przyjaciel

podchodzę

na otarcie
twoich łez

nie na wzięcie
ciebie

to i tak za blisko

o jeden oddech

niewypowiedzianych
myśli i słów

2013
http://www.youtube.com/watch?v=DKC-lRhvdNY

84 157 wyświetleń
2127 tekstów
24 obserwujących
  • dana1596

    25 July 2014, 20:52

    a mówią, że nie ma przyjaźni damsko-męskiej...no no

  • sprajtka

    25 July 2014, 12:03

    Ważne, aby nie zaspać;)

  • wdech

    25 July 2014, 12:00

    bylebym nie musiał często aportować
    bo jednak trochę życia.... to rzecz jasna, trzeba przespać:)
    w nocy

    :))

  • sprajtka

    25 July 2014, 11:54

    BEZ KIJA
    Podchodzę
    Na widoku
    mam Ciebie
    Lubię się
    trzymać
    ramienia które
    służy