Menu
Gildia Pióra na Patronite

wędrowiec

podążające za spojrzeniem nogi
niosą między smukłe wieżowce
przeplatane smutną zielenią

nie ma się czego bać

każdy jest wędrowcem
po śmierć

zapalimy znicz
grób łzą zwilżymy

zachowamy w pamięci

135 884 wyświetlenia
1633 teksty
240 obserwujących
  • marka

    19 March 2016, 21:01

    Planeta beton...TAk żyje wielu. Pozdrowienia Motylku.

  • motylek96

    19 March 2016, 20:10

    Brawo za spostrzegawczość:)
    Pozdrawiam dziewczęta:)

  • LiaMort

    19 March 2016, 19:48

    zwilżymy*. ;)

  • szpulka

    19 March 2016, 19:09

    wieżowce*

    jednak błąd bardzo, ja przepraszam :)