Menu
Gildia Pióra na Patronite

Oniryka i przypadek

Podaruj sobie dzień
bez kalendarzy
jak kwiat
a przypnę go w butonierce

chociaż nie
wtedy uschnie
związany zbyt logicznie
z materią

więc
wymyśl go stanowczo
z domieszką liryki
i szczyptą beztroskiej fantazji

bym miała szansę się zjawić
i zamienić onirykę w niby przypadek

24 296 wyświetleń
527 tekstów
51 obserwujących
  • Gaia

    8 January 2014, 19:58

    Obie z Fantazją, mamy się dobrze ;)
    http://www.youtube.com/watch?v=nNYp05758U4
    Dzięki Onejko :)

    Video nNYp05758U4
  • onejka

    8 January 2014, 08:39

    Dobrze poleżeć na obłoku
    marzenia popieścić
    lirycznie skosztować puchu ust...

    oby tylko nie utonąć w fantazji głębinach ;)

  • Gaia

    7 January 2014, 22:30

    Romo, lubię pomidory... ;)
    Leschek, po ciszu... ;)

    Dzięki :)

  • pomidores

    4 January 2014, 15:17

    dobre pozdrawiam