Menu
Gildia Pióra na Patronite

Podajesz mi rękę
By wykręcić moją dłoń
Dotykasz mnie
By wycelować broń mi w skroń
Miarowo i delikatnie
Szybko i ostatecznie
Pociągasz za spust
Trafiasz w ścianę za mną
Odchodzisz
Pozwalając dalej mi cierpieć

8880 wyświetleń
64 teksty
6 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!