Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjacielu .

Podając Ci rękę sama upadam .
Dając serce umieram .
Przyjacielu mój wieczny .
Odchodzisz, gdy potrzebuję Ciebie .
Umieram pamiętając o Tobie .

18 611 wyświetleń
131 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!