Menu
Gildia Pióra na Patronite

SERCE

Płonę
krzyczę
Uciekam
i umieram

Życie się kończy
wieczność zaczyna
Żegnaj ukochany
świat pustki mnie wzywa

Radość gaśnie
smutek rośnie
Ciemność w pułapkę mnie łapie
jasność odchodzi, płaczę - samotnie

Serce, skruszone
serce i życie zrujnowane
Serce w rozterce
kona w cieniu kłamstw, och serce!

12 479 wyświetleń
93 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!