Menu
Gildia Pióra na Patronite

Plastik

Plastikowe tandetne etui
Etui na plastikowe dokumenty
Plastikowe pieniądze
Zaspokajają różne żądze
Plastikowy Dowód Osobisty
Który zna mój wiek rzeczywisty
Plastikowa karta, a w niej
Najświętsza Panienka
Która zagląda do serca
I duszą kieruje
I losy prostuje
Jakieś głupie uprawnienia
I legitymacja która życie przemienia
Bardziej utrudnia, a ułatwiać miała
I brak zdjęcia dziewczyny
Która to pokochać by chciała

https://www.youtube.com/watch?v=xwiPiQFqD-U

66 749 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    15 July 2016, 22:00

    Dobrych snów.

  • Krisso

    15 July 2016, 20:13

    Dobre :))))
    Miłego dnia :))))

  • M44G

    12 July 2016, 15:08

    Jak i ja pozdrawiam Ciebie.

  • Thebestkasiaa

    12 July 2016, 00:38

    Jakie to plastikowe a jednak niezbędne i budujące ...
    Pozdrawiam serdecznie

  • M44G

    9 July 2016, 22:57

    Kiedyś przyjdzie na to czas. Dobranoc.

  • 9 July 2016, 22:52

    Pomódl się o dziewczynę ;)

  • M44G

    9 July 2016, 12:53

    Dzięki. Miłego popołudnia życzę.

  • giulietka

    9 July 2016, 12:40

    takie ludzkie, bliskie, ciepłe i szczere
    takie jak lubię;)