Menu
Gildia Pióra na Patronite

Melancholia

Plamy krwi...
Wszędzie wokół mnie.
A wśród nich...
Me dłonie skąpane w czerwieni.
Pośród cieni...
Chowam się i trwam.
Melancholia...
zatracam się we wspomnieniach.

994 wyświetlenia
12 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!