Menu
Gildia Pióra na Patronite

Płacze przez wszystkie noce
a rano nie pamiętam
dlaczego moje serce zostało zgwałcone
kto rozebrał mnie z kłamstwa
i wydmuchał mi oczy
czuję jak cały świat zwisa na mych ramionach
kompletnie pogrzebane marzenia
znów wstaję jak duch...pełna nadzieii
z dala od koszmaru
słyszę jak głos odbija się echem
nie mogę już oddychać
nie jestem dla ciebie
nie jesteś dla mnie.

63 305 wyświetleń
1379 tekstów
34 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!