Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pisze wiersze o różnych tematach,
O ludziach pogodzie…,
Swe wiersze wyplatam.
Jedne są do szuflady,
Drugie zaś dla publiki.
Trzecie są dla przyjaciół,
Czwartymi nie dziele się z nikim.

Bo nie jest sztuką złożyć kilka zdań,
Lecz sztuką jest dusze włożyć tam,
I poświecić serce duszę czas,
By pozostawić na ziemi jeden malutki ślad.

17 023 wyświetlenia
89 tekstów
2 obserwujących
  • ~ Ariadna ~

    30 August 2012, 22:32

    Piękny wiersz. W zupełności się z Tobą zgadzam, z każdym słowem ; )

  • Eweela

    30 August 2012, 22:19

    takie lekkie... miło się czyta :)

  • miramija

    30 August 2012, 22:06

    Ty Kamilu zostawiłeś już nie jeden uroczy ślad tutaj :) pozdrawiam :)

  • misiek45

    30 August 2012, 22:06

    Witaj Kamil miło znów czytac Twoje wiersze -pozdrawiam swerdecznie