Menu
Gildia Pióra na Patronite

wakacje

pięknym majem
życia wakacje pachniały
jakiś czas temu
me pragnienia tym widniały
młodzieńczym zapałem
cały czas kochać chciały

i łzy uleciały

skroiła swe wizje
czasem przeszłym
gniotąc kolory lata
wyrokiem nie zawisłym
kolejne lato mija
nie tylko mnie zabija

39 258 wyświetleń
551 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!