Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nicość

Patrzę w lustro , aby ujżeć swe odbicie..
Jest pusto , marne moje życie.
Ja znikam! Nie ma mnie ...
Jestem martwa ,a jednak stoję.
Stoję i marzę ,stoję i patrzę.
Mam dosyć cierpienia .
Sens mojego istnienia.. zniszczony.

2590 wyświetleń
19 tekstów
2 obserwujących
  • 9 April 2011, 21:49

    Lustro rozbite, lecz gdzie moje odbicie?
    W tych drobinach szkła znikło moje ja...

    Świetny wiersz... Inspiruje!:D