Menu
Gildia Pióra na Patronite

fotografia

patrzę na twoje zdjęcie
w kolorze sepii
maleńki ślad
naszych dni

nieśmiały uśmiech
oczy patrzące za horyzont
w pierwszych promieniach
budzącego się dnia

nie wrócisz
została ta fotografia
w kolorach
sepii

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • giulietka

    27 July 2011, 20:42

    w wyzwalaczu pamięci
    poszarzały twarze
    na pożółkłym papierze
    pękają rysy pamięci
    i tylko dziwna poświata
    wciąż widzieć mi każe
    uwiecznione pod powiekami
    Twojej twarzy zdjęcie

  • 27 July 2011, 20:21

    nie awatarze nie brak pomysłu ...jest jak ma być :)

    a czy się podoba to rzecz gustu :)

    ~obito, ~motylek96 - dzięki za miłe słowa :)

  • awatar

    27 July 2011, 20:03

    zabrakło pomysłu na zakończenie, stąd powtórzenie ?, pozdrawiam

  • motylek96

    27 July 2011, 18:09

    aż dziw ,ze facet napisał tak delikatny wiersz....

    zabieram,a pozdrowienia zostawiam:))

  • obito

    27 July 2011, 16:08

    Ładnie wykonana ta fotografia :)