Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka zatęchła w zaułku

Patetycznie - życie jest piękne
do chwili
kiedy pokaże spróchniałe zęby
wśród uszminkowanych namiętnie ust

Starszy człowiek wyciąga aluminiowe życie
ze śmietnika

Bije serce

128 114 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Seneka 18

    5 December 2012, 15:52

    Kapitalny tekst...gratuluję.

  • awatar

    5 December 2012, 14:45

    dobre,
    ten starszy człowiek to nurek /uliczne/ lub troll /policyjne/,
    dopóki bije kocham cię życie
    pozdr.

  • agniecha1383

    5 December 2012, 12:53

    codzienna szarość na którą mało kto zwraca uwagę...odwraca wzrok by nie patrzeć na tą brzydotę na tę pospolitość która coraz to bardziej rzuca się w oczy...
    ostatnie zdanie...porusza ale tak... oto wizja i naszej przyszłości.... pozdrawiam cieplutko:)

    I...w Twoich wierszach zawsze coś jest co poruszy czy zatrzyma myśli...