Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
128 106 wyświetleń
1427 tekstów
95 obserwujących
  • Gaia

    19 January 2013, 20:15

    qurczę Marka mowę mi odjęło.... chyba zbrakło mi wyobraźni :)

  • Papużka

    19 January 2013, 18:23

    figlarnie, ale współczuję tak obfitych biustów.. zapewne nie raz się krew lała od wrzynania ramiączek...

  • agniecha1383

    19 January 2013, 17:29

    ha ha!!! przygnieciony:)
    świetny wiersz... choć na samą myśl kręgosłup boli:)pozdrawiam cieplutko...