Menu
Gildia Pióra na Patronite

,.,.,.,

Pamiętam tato, nasze wspólne spacery.
Pamiętam twe słowa, o byciu dobrym i szczerym.
Pamiętam Twoje oczy, łzami szczęścia zalane.
Gdy z chłopca, mężczyzna się stawałem.

Pamiętam tato i nigdy nie zapomnę .
Gdy było mi ciężko, zawsze stałeś koło mnie.
Dobrej rady, nigdy nie szczędziłeś.
Będziesz w moim sercu, jesteś i zawsze byleś!!

Tato, tak wiele chciałbym Ci powiedzieć.
Lecz tego co czuje, nie umiem ubrać w słowa.
Ty wiesz najlepiej, jak w moim życiu się wiedzie.
Jak bardzo chce być szczęśliwy, zacząć wszystko od nowa.

Tato nie poddawaj się, jeszcze wyzdrowiejesz.
Będziesz patrzył na moje szczęśliwe życie.
A ja będę obserwował jak z wnukami się śmiejesz.
Bo przecież zawsze tak bywa, raz na dnie, a raz na szczycie.

1926 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • Kundzia 87

    7 February 2011, 23:22

    dziękuje za opinie, najważniejsze żeby wiedzieć co jest w życiu najważniejsze .

  • giulietka

    7 February 2011, 21:11

    Wzruszyłaś mnie Wiolu...

  • Seneka 18

    7 February 2011, 19:06

    Aby tych powodów do radości było zdecydowanie więcej...

  • Kundzia 87

    7 February 2011, 19:03

    No właśnie wkładam w to tylko swoje uczucia, swoje serce i smutki:( dobrze ze równie mocno potrafię się cieszyć jak smucić bo inaczej moje życie kolorów by nie miało

  • Seneka 18

    7 February 2011, 18:59

    Lubię czytać Twoją twórczość...tyle uczuć wkładasz w to co robisz...Czekam na kolejne Twoje utwory...

  • Kundzia 87

    7 February 2011, 18:56

    dziękuje,

  • Seneka 18

    7 February 2011, 18:30

    Piękny, poruszający utwór...