Menu
Gildia Pióra na Patronite

O/n

Pamiętam , jakby było to wczoraj ..
Chciałam Cię widywać ,
Chciałam byś mnie przytulał ,
Gdy mnie całowałeś rozpływałam się ,
Tonęłam w twych ustach , które tak we mnie wnikały ,

Pokochałam Cię i wszystko dobiegło do Końca ,
Nastała meta ,
Już o mnie nie pamiętasz...

Ja do dziś pamiętam ,
Nie podjęłam wyzwania ,
Po prostu musiałam odpuścić ,

Gdy Cię widzę moje serce bije jak szalone ,
Nie mogę wnet oddychać ,
Czuję zimny powiew przechodząc obok ,

Minęło sporo czasu dni stały się miesiącami , Miesiące latami ...
A ja dalej Cię widzę przed mymi oczami i czuję jakbym Cię widziała wczoraj .

Zależało Ci ...Ale to ja pokochałam bez wzajemności ..
Przyzwyczaiłam się ..
Nie mam ochoty się starać ...
Po prosu żyję bez powietrza widocznie się da ...

Żyję w swoim świecie pełnym wspomnień ...?
Nie umiałam przez ten czas zapomnieć ...

Zamknęłam ten rozdział ...
Ale już pozostałeś w mej głowie ...

Czy to można nazwać miłością ?..
Przyzwyczajona do bólu ...

17 904 wyświetlenia
323 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!