Menu
Gildia Pióra na Patronite

C D N…

O Wielka znana Damo
Która nie narodziłaś
Lecz jesteś Mamom

I najdroższe Dziecię swe
Aniołom powierzasz w opiece
Życia pod sercem nie miałaś
Lecz Miłości do serca nabrałaś

Dajesz Nam Miłość swą
I poznałaś mą znaną nieznajomą
Co jest podobna do Ciebie
Dlatego Ją i Ciebie wielbię

https://www.youtube.com/watch?v=u8F2uUoX8S4

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    11 July 2017, 08:45

    Dzięki Mirku.

  • fyrfle

    11 July 2017, 08:33

    Tajemniczy.