Menu
Gildia Pióra na Patronite

miniatura (imię)

otwarłem oczy
do drzwi pukanie
za nimi pustka
tylko nikły zapach

wszystko i nic
w paru literach
twego imienia

159 517 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!