Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłość na strzelnicy.

( o tak od siebie)

Na strzelnicy się strzela
Rzecz jak dwa razy dwa
Całkowicie oczywista

W strzelectwie nie wzrok
Jest istotny tak jak oddech
I kontrola nad własnym sercem

Tak w miłości jest tak samo
Nie wygląd, czyli wzrok
Ale istotny jest oddech
I kontrola nad czyimś sercem

Mówi się też:

„Człowiek strzela Pan Bóg kule nosi”

W miłości:

Pan Bóg dobrem strzela
A człowiek miłość nosi.

http://www.youtube.com/watch?v=xdcb5pguN9k

66 748 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    18 February 2013, 18:11

    Dziękuję wam Dorotko i Joanno. za opinię. Pozdrawiam.

  • słoneczniki

    18 February 2013, 17:15

    Ciekawe porównanie - inne spojrzenie

  • M44G

    16 February 2013, 16:21

    Dziękuję Droga Krysiu. Miłego weekendu życzę.