Menu
Gildia Pióra na Patronite

zawięzek

opraw mnie zawiąż
w supeł praw i obowiązków cieniem rzuć
by w zachwyty wprawiać
oprawcą mym w oku
skrzyj

42 463 wyświetlenia
808 tekstów
64 obserwujących
  • agniecha1383

    21 July 2012, 21:57

    ładnie...

  • 21 July 2012, 17:16

    i daj światło
    na chwilę ogrzej
    by to związanie nie poszło
    na przebłagania

  • giulietka

    21 July 2012, 12:34

    można się przywiązać
    nawet do krat

    ciekawy