Menu
Gildia Pióra na Patronite

"OnOna"

Ona była silna, gdy miała jego,
ale nie mogli być razem,
dlaczego?
Dlatego, że on był inny niż ona,
a ta różnica dla niego była spora,
on doświadczony przez życie widział diabła,
a ona uziemiona, ale bardzo twarda,
dlatego również nie mogli być razem,
bo on nie potrzebował, aż nadto marzeń,
ona myślała, że jej cel coś znaczy,
ale jemu tego nie wytłumaczy,
bo to niemożliwe, wybrała ciasteczko,
a on patrzenie się na jej piękno,
bo chciał dać szczęście wyłącznie jej,
ale nie zrozumie tego ten gej.

On to ona, a ona to on.

617 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!