Menu
Gildia Pióra na Patronite

Szczęście w nieszczęściu

Oko w oko utapiam w Tobie me źrenice
usta się spotykają w bitwie o romans
dwojga młodych ludzi
dłonie splotły się niczym
sznurówka wiązana na buciku dziecka
i namiętność trwa....
Niezgubnie....
Lecz tylko chwilę...
bez zgody na czyjeś upojenie
zostało tylko czyjeś
zepsute serce w zwierciadle
szczęścia w nieszczęściu... :)

3259 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!