Menu
Gildia Pióra na Patronite

odwaga?
a cóż to jest

dotyk twojego ciała bez pozwolenia
spojrzenie oczu
ukradkiem chwycone uczucie

przejście przez życie ponad innymi
środkiem przez pole bitwy
mówienie prawdy

bycie sobą
realizacja marzeń za dużą cenę

2009 r.

37 448 wyświetleń
613 tekstów
13 obserwujących
  • nicola-57

    31 August 2015, 19:01

    db, za.

  • Cris

    29 August 2015, 16:22

    świetny.
    pozdrawiam.