Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trudno o bólu zapomnieć.

Odtrącasz mnie i znać nie chcesz
To pomyśl o mnie raz, a to raz jeszcze
Chociażby raz i na złe sposoby
Jako ten zły, co cierpienie rozdaje
W taki sposób niezostanie zapomniane
Bo bólu zawsze pozostają zasoby
W pamięci umysłu i gardła ucisku
W serca mrocznym zakamarku

Pomyśl o mnie raz, a to raz jeszcze…

https://www.youtube.com/watch?v=VkAEWVM1LCA

66 759 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    20 June 2015, 13:53

    Dziękuję miłej soboty.

  • M44G

    19 June 2015, 23:54

    Dobrych snów.

  • krysta

    19 June 2015, 23:50

    ból, cierpienie, tego nie da się zapomnieć...pomyśli i to nie raz ...smutkiem pisany...

    pozdrawiam na dobranoc ;)

  • M44G

    19 June 2015, 22:02

    Wzajemnie, miłych snów.

  • mill

    19 June 2015, 22:02

    ...ładny ;)...pozdrawiam ...