Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zaginiony ja

Odnaleźć znów siebie
Poczuć smak szczerego uśmiechu
Ogarnąć umysł na nowo
W świetle słońca znów kąpać się

Sercem otworzyć oczy
Duszą przygarnąć Cię
Uczuciem jeszcze gorętszym
Obdarzyć ciało Twe

Dziękuję,że jesteś
Bo pragnę kochać Cię
Z każdym dniem niewdzięcznym
Mocniej otulić serce Twe

Choć życie podcięło żyły
Nie zamierzam wykrwawiać się
Dziś znów mam wiarę
Że uczucia prawdziwe są

I znów odnajduję drogę
Odczytuję znaki
Więc prowadź mnie
Swym szczęściem obdarz

Uwierzyłaś we mnie
A wiara to największy cud
Podziękuję więc za to,że pokazałaś
Jak odnaleźć się.

Dla Ewy

99 875 wyświetleń
1101 tekstów
40 obserwujących
  • magdzia0108

    3 April 2013, 18:38

    Tyle uczucia...Tyle miłości...:)

  • misiek45

    7 March 2013, 00:11

    Wspaniała dedykacja -dobrej nocy życzę:)