Menu
Gildia Pióra na Patronite

Od miłości jest krok do nienawiści..
niech w miłości każde marzenie się ziści.
Niech nienawiść w próżnie umyka,
i niech miłość nigdy nie znika!
Niechaj ludzie o te uczucie dbają,
bo radości przy nim nabywają.
Siła miłości jest niezwyczajna,
wielka i niepowtarzalna.

1589 wyświetleń
20 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!