Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wspomnienie miłości

Odkrywałam Ciebie
w płatkach stokrotek
zapachy twych uczuć
delikatnie dotykały mą duszę
namiętnie poruszałeś struny zmysłów
tworząc świat cudownych doznań
kąsy naszych pocałunków
pieszczone słońcem
wirowały z wiatrem
głosząc istnienie miłości
staliśmy się
chwilą
spełnieniem
ja
wypełniając myśli
pragnieniami
szkicowałam mapę marzeń
Dziś w szeleście wspomnień
wciąż czuję zapach
stokrotek

27 408 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • miramija

    20 August 2012, 22:58

    Piękne te wspomnienia... zamarzyłam się... pozdrawiam :)

  • Efemeryda60

    20 August 2012, 20:05

    Dziś w szeleście wspomnień
    wciąż czuję zapach
    stokrotek

    Bardzo liryczne wspomnienia, lubię takie ;)

  • Seneka 18

    20 August 2012, 17:35

    Lubię stokrotki :)

  • annak

    20 August 2012, 14:36

    mnie te stokrotki porywają Jolu :)
    pozdrawiam serdecznie :)))))